Digital Art

Welkom op onze website.

Alvorens u een visite brengt aan onze website wil ik u welkom heten.

Deze website is er om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling op het gebied van digitale art in film en fotografie.

Daarvoor zijn we te volgen op Daily Motion en You Tube op ons eigen kanaal(Deltadesignart), Magisto (New timeline),   deltadesignart . Google+(Deltadesignart) voor tips en commentaar

Verder zijn we bezig de output van muziek naar een hoger niveau te hevelen. We geven voorbeelden door het outstreamen van downloads in 24 bit192khz wav, waardoor duidelijke  kwaliteitsverbeteringen hoorbaar zijn in pieken en bandbreedte.

Ook geven we advies op High End niveau d.m.v. versterking in combinatie met converting en headphones. Hierdoor onstaat een beter beeld op het gebied van High End vanaf I-pod, phone, tablet, of p.c.  Ook kunnen we raad geven op het gebied van amplifiers, speakers, cables, en acoustics. We zijn te beluisteren op Clowdy.com/Deltadesignart - Soundcloud.com/Deltadesignart - Foto's - Zoom.nl/Deltadesignart en You Tube-video's (deltadesignart) 

Hiervoor zijn c.d.'s te bestellen. Ook is het nieuwe album "Ambient Music 9" and "The Martian" te beluisteren vanaf 31/10/2015(release) op Clowdy.com (Deltadesignart). Dit album is te koop via deltadesignartwebsite@gmail.com voor verdere informatie. We hebben digital art verwerkt in onze produkten.

Mocht u nu of in de toekomst belang hebben in deze technieken kunt u via een mail een vraag stellen, graag zijn we bereid om deze te beantwoorden.

Digital art is volop in ontwikkeling en is nu en in de nabije toekomst niet meer weg te denken in het bedrijfsleven en de maatschappij.

                                                     Deltadesignart.